De reinigingsproducten op kantoor

We weten allemaal dat een schoon kantoor, wanneer u in een bedrijf of elders komt, het visitekaartje voor de werkgever is. Wanneer het kantoor schoon is, zal er beter gewerkt worden. De prestaties, die door de werknemers op een kantoor worden geleverd, zijn beter in een schone omgeving, dan wanneer het rommelig en vuil is. Daarom kunt u gebruik maken van de juiste reinigingsproducten op kantoor. U kunt ook uw kantoor laten schoonmaken door Happy clean. Wanneer ze langskomen, dan weet u zeker dat niet alleen al uw hardware goed schoon is, maar ook de kabels worden geordend, stoelen, bureaus, laptops, AirPods, telefoons en dergelijke allemaal schoon zijn. Happy clean verricht geen half werk. Bij happy clean weten ze waar mee moet worden schoongemaakt. Zo mag een serverruimte nooit worden schoongemaakt met een sopje. Ze gebruiken voor de verschillende producten ook verschillende schoonmaakmiddelen. Happy clean gebruikt speciale zelf ontwikkelde reinigingsmiddelen en ESD-veilige reinigingstechnieken om de hardware en serviceruimtes schoon te maken. Happy clean heeft veel ervaring, omdat ze jaarlijks bij ruim 1500 kantoren, met een team van meer dan 25 professionals, alles schoonmaken.

Wanneer Happy clean bij u langskomt

Omdat de werknemers op kantoren het vaak druk hebben, zal Happy clean laten weten wanneer ze langskomen. Er wordt met u contact opgenomen wanneer u in aanmerking komt voor de reinigingsronde. Zijn er meer mensen die thuiswerken of heeft u misschien meer vergaderruimtes in gebruik, dan is dat voor Happy clean geen probleem. Ze passen zich geheel aan de situatie waarin u verkeerd. Happy clean wil, als ze langs zijn geweest, ervan verzekerd zijn dat alle, in het kantoor geplaatste producten, schoon zijn. Er wordt ook voorlichting gegeven aan uw werknemers wat ze moeten en kunnen doen om het kantoor hygiënisch te houden. De werknemers worden gemotiveerd om actief de hardware schoon te houden en de serverruimte regelmatig op te ruimen. Door happy reinigingsdoekjes te gebruiken, kunt uzelf uw kantoor schoonhouden. Er zal altijd, voordat u met Happy clean in zee gaat een offerte worden opgemaakt. Dan weet u als werkgever wat u moet betalen voor het reinigen van het kantoor.

Een schoon kantoor

Voor uw werknemers op het kantoor is het prettig dat het er schoon is. Ze zullen daarom met meer plezier naar het werk gaan. Het enthousiasme is beter, zodat er harder wordt gewerkt. Ook is het goed voor de gezondheid van uw personeel. Ze zullen niet zo snel ziek worden en thuisblijven. Voor u als werkgever levert een schoon kantoor meer productie en minder zieke werknemers.

Plaats een reactie